Hissar Uppsala län

RING OSS - 018-444 57 08

Om oss

Välkommen till Hissdelen Norden AB! Vi som arbetar med hissar i hela Uppsala län är ett flexibelt och personligt företag. Företaget grundades av bröderna Peter och Thomas Holm och de har tillsammans 60 års erfarenhet av att installera, reparera och serva hissar i Uppsala, Bålsta,  Enköping och Sigtuna.

Och den kompetensen gäller alla som arbetar på vårt hissföretag. Våra hissmontörer, installatörer och reparatörer har en lång, gedigen och nödvändig erfarenhet av hissbranschen. Det finns så många olika slags hissar och för oss är det viktigt att vi kan åtgärda de fel som kan uppstå i en hiss på rätt sätt.

OM oss

Många nöjda kunder

Bland våra kunder finns flera landsting, kommuner, fastighetsbolag, företag, industrier och BRF:er som alla antingen behöver installera nya hissar, hisservice eller modernisering av hissar.

I Dalarna finns vårt huvudkontor, närmare bestämt utanför Borlänge, i Pusselbo och på Älvängsgatan 3. I Uppsala län vänder vi oss till företagskunder och BRF:er i Uppsala, Enköping, Sigtuna, Knivsta och Märsta. 

Vi är helt enkelt byggarbetare med specialitet för hissbygge, som även är reparatörer och tekniker. Så vi kan erbjuda service, underhåll, jour och reparation av hissar. Framför allt kan vi erbjuda totalentreprenad och installera nya hissar.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert på hissar i Uppsala län!

Hissdelen


Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge

018-444 57 08

[javascript protected email address]

556847-9918


Hissar

Hisservice

Modernisering


logo-image

Om Oss

Vi bygger hissinstallationer - allt från färdiga hissar till hisservice och reservdelar!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Hissdelen

Org nr: 556847-9918
Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge
Tel: 018-444 57 08

Hitta hit