RING OSS - 018-444 57 08

Hissar Uppsala län

RING OSS - 018-444 57 08

Hisservice

Förutom att vi bygger hissar i Uppsala län, erbjuder vi även hisservice i Uppsala, Enköping, Bålsta och Sigtuna. När vi utför hisservice erbjuder vi underhåll och reservdelar om det skulle behövas för den hiss som ni har i er fastighet eller i er BRF. 

Vi ger hisservice

Vi erbjuder förstklassig hisservice

Ett av våra verksamhetsområden är hissreparationer, underhåll och modernisering av hissar i Uppsala län. Att underhålla hissar är en nödvändighet för att kunna ha fungerande hissar. Vem har inte känt paniken växa om hissarna slutar fungera just när man själv åker med den?

Med tanke på hur många gånger som vi använder hissar i en trappuppgång till exempel, är det inte konstigt om något slutar fungera. Vi har arbetat ända sedan 2011 och har hunnit samla på oss mycket erfarenhet av olika slags hissar och kan därför erbjuda förstklassig service av er hiss. Vi har även jour så att ni alltid kan ringa oss vid akuta fel.

Jour vid akuta fel på hissar

Till oss kan ni vända er för att få hissjour på era hissar. Då kommer vi ut vid akuta problem och åtgärdar dem. Ännu bättre är det att underhålla hissarna innan något akut fel uppstår. Vi anser nämligen att hissar ska underhållas innan något händer som skadar hissen eller människor. Anlita oss för en regelbunden hisservice i Uppsala, Bålsta, Enköping och Sigtuna.

Ta kontakt med oss om ni behöver hisservice, underhåll eller reservdelar till en hiss!