RING OSS - 018-444 57 08

Hissar Uppsala län

RING OSS - 018-444 57 08

Hissar

Vilken slags hiss önskar ni till era fastigheter? Vi har tillgång till de allra flesta märken på hissar vars funktioner och utseende kan skilja sig åt; allt från utseende på hissarna och hur de integrerar med fastighetens övriga inredning. 

Vi bygger hissar i Uppsala län

Vi anpassar hissarna efter era önskemål

Vi kan bygga hissar som låter hisspassagerarna ha full utsikt via panoramafönster eller som åker upp och ner på utsidan av väggen. Det är även möjligt att bygga hissar som helt och hållet smälter ihop med väggarna i ett trapphus, så att de knappt syns. Då är det endast en hisspanel som berättar att det finns en hiss. 

För att inte tala om inredningen i hissarna – i till exempel en BRF eller på ett hotell som kanske har en särskild inredning kan vi bygga hissar med en inredning som speglar samma stil. I många hotell önskar kunder att vi installerar hissar med en elegant – och vissa fall en extravagant inredning med speglar och heltäckningsmatta inne på hissgolvet och det kan vi bygga.

Välj en enklare varuhiss

Ni kan även välja enklare hissar med mycket enkelt inredning. I vissa fastigheter behövs det hissar som endast ska vara praktiska och som inte tar något stort utrymme. DÅ bygger vi mindre hissar som inte inskränker på utrymmet i fastigheten. Vi kan även bygga grövre hissar om ni fraktar stora och tunga saker på vagnar eller lastpallar. 

Då kan vi bygga grövre och mer bastanta hissar som har gott om utrymme för hantering av vagnar eller lastpallar. De kan då ha dörrar med längre stängningstider så att de står öppna så länge som det behövs för att ta ur eller i hissarna varor. När vi bygger hissarna åt er, anpassar vi dem så att de passar era önskemål, behov och funktioner. Vi erbjuder kostnadsfri offert när ni så önskar.

Det bästa ni kan göra är att ta kontakt och berätta vilka slags hissar som ni behöver i Uppsala län. 

Vi installerar hissar